Kjøpsvilkår på stadiumoutlet.no

STADIUM OUTLETS KJØPSVILKÅR


1. Bekreftelse
Når du godtar disse kjøpsvilkårene og ordren, oppstår det en bindende avtale. Ved mottatt ordre blir det automatisk sendt en ordrebekreftelse per e-post med informasjon om bestillingen. Stadium Outlet tar forbehold om levering hvis lagersaldoen var feilaktig på tidspunktet da kunden bestilte. Hvis Stadium Outlet ikke kan levere i henhold til ordrebekreftelsen, vil kunden bli kontaktet vedrørende dette via e-post.

2. Aldersgrense
På stadiumoutlet.se gjelder en aldersgrense på 18 år ved kjøp.

3. Priser og ordrebeløp
Samtlige priser på stadiumoutlet.no er angitt med MVA og uten frakt og eventuelt fakturagebyr. Stadium Outlet tar forbehold om eventuelle pris- og trykkfeil. Ved åpenbart feilaktig prissatte varer forbeholder Stadium Outlet seg retten til å kansellere ordren.

4. Betalingsalternativer
Salg på stadiumoutlet.no skjer kun til privatpersoner.

4:1. Kortbetaling
Tillatte betalingskort er VISA, Mastercard og AMEX. Ved betaling med kort angis kortnummer, kortets gyldighetstid samt CVC-kode. Stadium.se benytter en sikkerhetsstandard ved navn 3D-Secure, som er utviklet av VISA og Mastercard. Betaling skjer gjennom Adyen, som er PCI DSS-sertifisert og dermed oppfyller alle sikkerhetskrav når det gjelder bank- og kredittkorttransaksjoner. All informasjon krypteres med 256-biters SSL-kryptering, noe som hindrer at uvedkommende får tilgang til kortopplysningene. Kortnummer lagres ikke av Stadium etter gjennomført transaksjon. Mer informasjon om sikkerhet på stadiumoutlet.se finner du under punkt 15 i kjøpsvilkårene. Totalbeløpet for ordren reserveres direkte på din konto, men trekkes først når ordren leveres, og senest etter 7 dager.

4:2. Vipps
Vipps ønsker å gjøre kjøpsopplevelsen lettvint og trygg. For å betale med Vipps så må du laste ned appen fra App Store eller Google Play. Deretter må du åpne Vipps, registrer deg og følge stegen oppgitt i appen.


5. Frakt og levering
I kassen kan du velge mellom ulike fraktmåter. Les mer om fraktmåter, priser og leveringstid her.

6. Leveringsstatus
For å se status for din leveranse kan du spore ordren via lenken i e-posten som du mottar når bestillingen sendes fra oss.

7. Forsinket levering – heving av kjøp
Hvis Stadium Outlet ikke kan levere bestilte produkter innen ovennevnte leveringstid, har du rett til å heve kjøpet. Er varen forskuddsbetalt, blir pengene tilbakebetalt innen 14 dager. Ved forsinket levering kan du få tilbud om ny leveringstid. Godtar du ikke denne, har du rett til å heve kjøpet.

8. Retur av ordre

8:1. Åpent kjøp
Stadium Outlet tilbyr 30 dagers åpent kjøp. På kjøp gjennomført f.o.m. 13/11 har du åpent kjøp og bytterett t.o.m. 14/1 2024. Gavekort og foredlede produkter kan ikke returneres verken til butikk eller lager. Returnert produkt skal være ubrukt, ligge i originalemballasjen og med etikettene i behold. Produktet må ikke være vasket, brukt eller endret på noen måte. Ved retur av sko regnes også skoesken som en del av produktet, og det er derfor ikke tillatt å teipe eller lime direkte på kartongen. Du har rett til å åpne pakken og forsikre deg om at produktet stemmer overens med det du har bestilt. Vi forbeholder oss retten til å avslå en retur som ikke går gjennom kvalitetskontrollen vår.


8:1.1 Angrerett
Stadium Outlet praktiserer 14 dagers lovbestemt angrerett. Når du benytter deg av angreretten, må du registrere ordren her. Deretter må du returnere produktet innen 14 dager. Kostnad til returporto avhenger av hvilket fraktselskap du har valgt for levering av ordren. Se informasjon om returporto under punkt 8.2. Retur. Du har rett til å åpne emballasjen kostnadsfritt og kontrollere at produktet fungerer. Angreretten kan ikke benyttes på foredlede produkter som for eksempel T-skjorter med personlig trykk og monterte ski/snøbrett. Du som forbruker er derimot ansvarlig for en eventuell verdireduksjon av produktet, inklusive originalemballasjen, som skyldes håndtering ut over det som kreves for å kunne fastslå produktets art, egenskaper og funksjon. Ved bruk av angreretten skjer tilbakebetaling med samme betalingsmåte som ble valgt i ordren. Du som forbruker har rett til tilbakebetaling innen 14 virkedager fra vi har mottatt pakken.

Foretrekker du heller å skrive ut forbrukerrådets angreskjema og sende det til oss, finner du denne nedenfor:
Forbrukerrådets angreskjema

9. Frakt og levering
For ordrer som er lagt på stadiumoutlet.no tilbyr vi ulike returalternativer som du kan lese mer om her. Produktet skal være ubrukt i originalemballasjen og med alle etiketter intakte. Vi ber deg pakke forsendelsen godt inn. Det er ikke tillatt å teipe eller lime på produktets originalemballasje. Vi anbefaler at du for eksempel bruker en plastpose til å pakke inn returen. Kostnad for retur avhenger av valgt fraktmåte. Ved tilbakebetaling trekkes kostnaden for returen fra beløpet som tilbakebetales. Vi håndterer returen og foretar tilbakebetaling innen 14 virkedager fra returen er ankommet lageret vårt. Tilbakebetaling skjer alltid med samme betalingsmåte som er brukt i ordren.

10. Tilbakebetaling
Tilbakebetaling skjer med samme betalingsmåte som ble brukt i ordren.

11. Reklamasjon
Som forbruker har du 3 års reklamasjonsrett. Hvis produktet er skadet eller ødelagt, oppretter du en reklamasjonsforespørsel innen rimelig tid, men senest innen to måneder fra feilen ble oppdaget. En vurdering av reklamasjonen gjøres uten unødig opphold, og ved godkjent reklamasjon tilbakebetales du med samme betalingsmåte som ble brukt i ordren, senest innen 14 dager fra vi har godkjent reklamasjonen.
Det er enkelt å opprette en reklamasjonsforespørsel ved å registrere den her. Ønsker du heller å opprette reklamasjonsforespørselen i en av Stadium Outlet-butikkene våre, er det bare å stikke innom med produktet og et kjøpsbevis. Ved spørsmål kan du henvende deg til vår kundeservice på e-post: info.no@stadiumoutlet.no

12. Transportskade
Ved eventuelle transportskader returneres forsendelsen til Stadium Outlet innen rimelig tid, men senest innen to måneder fra feilen ble oppdaget. Dette gjøres i valgfri Stadium Outlet-butikk eller ved å sende varen til lageret vårt. Velger du å sende varen til lageret, må du registrere ordren her

13. Uavhentet ordre
Uavhentet ordre sendes tilbake til lageret vårt etter 7 virkedager, og en automatisk tilbakebetaling skjer med betalingsmåten som er benyttet i ordren.

14. Gyldighetestid for tilbud
Tilbud gjelder alltid så langt lageret rekker hvis ikke annet er angitt.

15. Sikkerhet
Stadium.se bruker SSL (Secure Socket Layer), en protokoll for sikker overføring av data. Det er selskapet Netscape Communications som har utviklet SSL. SSL bruker digitale sertifikater for å kontrollere avsender og mottaker av dataoverføringen. På stadium.se brukes Verisign som utsteder av sertifikat. Sertifikatet er av typen Secure Site Pro with EV, noe som gir den høyest tilgjengelige krypteringen i nettlesere fra Microsoft med flere. Sertifikatet Secure Site Pro with EV benytter 256-biters kryptering og gjør det dermed mulig å bruke de nyeste funksjonene i moderne nettlesere, for eksempel "grønt" adressefelt som angir en sikker kommunikasjon. Som betalingsveksling bruker Stadium DibsPaymentService AB.

16. Personopplysninger
Når du sender en søknad til Stadium, registreres dine personopplysninger i vårt system. I henhold til personopplysningsloven må du godkjenne og gi ditt samtykke til at vi registrerer dine opplysninger, noe du gjør i forbindelse med at du sender søknaden. Du har rett til å få informasjon om og be om korrigering av feilaktige personopplysninger samt få opplysningene slettet.

17. Kontakt
Kontakt vår kundeservice på e-postadressen info.no@stadiumoutlet.no eller på telefon (+47) 23891200. Våre tider er mandag–fredag 09.00–20.00 og lördag-söndag 10.00-18.00. Du kan også finne svar på våre vanligste spørsmål her.

18. Tvist
En eventuell tvist skal løses av enten Forbrukerrådet eller European Commision Online Dispute Resolution (EU ODR). (Forbrukerrådet) og European Commission Online Dispute Resolutions (ODR) anbefalinger ved eventuelle tvister.

19. Force Majure
Stadium Sverige AB fraskriver seg plikten til å oppfylle sin del av avtalen, og fra plikten til å betale erstatning dersom Stadiums forpliktelser ikke i det hele tatt eller kun til unormalt høy kostnad kan oppfylles på grunn av krig, opprør, blokade, brann, eksplosjon eller inngrep av offentlig myndighet som Stadium heller ikke har kunnet forutse. Stadium Sverige AB er ikke ansvarlig for skade som skyldes lovendringer, statlige tiltak, krig, streik, blokade, boikott og lockout, selv om Stadium Sverige AB er gjenstand for eller selv iverksetter denne typen konflikttiltak. Stadium Sverige AB er heller ikke pliktig til, i andre tilfeller, å erstatte skader som oppstår hvis Stadium Sverige AB har utvist normal forsiktighet. Stadium Sverige AB.