Frakt og levering

Stadium Outlet AB leverer kun til adresser innenfor Norges grenser. Nedenfor kan du lese om alle fraktmåtene vi tilbyr. Tilgjengelige fraktmåter for den aktuelle ordren genereres ut fra postnummeret som du angir før du går videre til kassen.

PostNord

Leveringstid: 2-7 virkedager
• Levering til din adresse eller valgt utleveringssted
• Krever en folkeregistrert adresse, alternativt korrekt c/o-adresse
• Fri frakt til utleveringssted på bestillinger over 999 NOK (ellers 49 NOK)
• Fraktkostnad hjemleverering 99 NOK

Postekspedisjonssted: Ved henting skal gyldig legitimasjon fremvises. Hvis pakken hentes av en stedfortreder, kreves fremvisning av både din og stedfortrederens gyldige legitimasjon. Informasjon om at leveransen er sendt fra Stadium Outlets lager sendes til e-postadressen som er oppgitt i ordren. Når pakken kan hentes i butikk, blir det sendt en SMS til mobilnummeret som er oppgitt i ordren.

Liggetiden er 7 dager hos postutleveringssted. Uavhentet ordre returneres automatisk til lageret vårt, og tilbakebetaling skjer med betalingsmåten som er valgt i ordren.

Hjemlevering Leveransen skjer til den adressen som ble oppgitt ved bestilling på hverdager mellom 08:00-16:00.Du får leveringsinformasjon via SMS eller mail dagen før levering. Du kan endre leveringstiden eller du kan gi fullmakt til å levere din forsendelse uten signatur via linken i leveringsinformasjonen. Leveringsgebyret er 99 kroner. Om du ikke er hjemme ved utlevering, kontakt PostNord for å avtale ny utlevering. Kostnaden for den nye utleveringen avtales med direkte med PostNordordren.